Ένα ιστολόγιο που πηγαίνει σχολείο και αγωνιά για την παιδεία .

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο «Santorini Renal»

Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου «Santorini Renal» μας παρείχε η διεύθυνσή του ύστερα απο αίτημά μας για την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρασχέθηκαν, το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο «Santorini Renal» λειτουργεί καθ'όλη την διάρκεια του χρόνου και έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί 17 νεφροπαθείς ταυτόχρονα. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 20 Ιουλίου του 2010, ενω εδράζεται στον Πύργο, έξω απο τον οικισμό, σε ενα καινούργιο, ευρύχωρο και καλαίσθητο κτήριο με πολλές θέσεις πάρκιγκ.

Η απόφαση για την ίδρυσή του προέκυψε ύστερα από έρευνα στα νησιά των Κυκλάδων, σύμφωνα με την οποία, η Σαντορίνη διαπιστώθηκε ως το νησί με τους περισσότερους νεφροπαθείς. Με αυτό το δεδομένο, πριν από 3 χρόνια ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την λειτουργία του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου «Santorini Renal» που ολοκληρώθηκαν φέτος τον Ιούλιο οπότε και αρκετοί ασθενείς που αναγκαστικά εξυπηρετούνταν εκτός νησιού να μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν στην Σαντορίνη.

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο «Santorini Renal» μπορεί παράλληλα να δώσει την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ασθενείς απο την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επιλέξουν την Σαντορίνη ως τόπο διακοπών, ή περιορισμένης διαμονής.

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο «Santorini Renal» είναι εξοπλισμένο με καινούργια, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αιμοκάθαρσης, ενω συνεργάζεται με έμπειρους γιατρούς όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η διεύθυνση του Πρότυπου Νεφρολογικού Κέντρου «Santorini Renal» είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας αφορά την συνεργασία σας μαζί της.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22860 27107
πηγή: Σαντορινιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου