Ένα ιστολόγιο που πηγαίνει σχολείο και αγωνιά για την παιδεία .

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ξυλοκοπήθηκε αγρίως ο διευθυντής του 4ου Δημ. Σχολείου Κιλκίς


Όταν ξυλοκοπούνται δάσκαλοι, δια ασήμαντον αφορμή, μπροστά στους μικρούς μαθητές από «τραμπούκους» σημαίνει ότι έχουμε φτάσει σε πλήρη αποσύνθεση.
Μόνο πωρωμένοι εγκληματίες οργανώνουν τον ξυλοδαρμό δασκάλου, «πυροβολώντας» τόσο αδίσταχτα στην καρδιά της παιδικής ψυχής.
Αυτή ακριβώς η «οργάνωση» της πράξης είναι που την καθιστά «έγκλημα εκ προμελέτης», καταδείχνοντας παράλληλα το πόσο ανοχύρωτοι είναι οι μαθητές και οι δάσκαλοι απέναντι στο έγκλημα με τις ποικίλες μορφές που Καραδοκεί έξω από τα σχολεία…

Διαβάστε την είδηση από:
http://www.kilkistoday.gr/

«Τραμπούκοι» έσπασαν στο ξύλο το διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στις 14:15 την ώρα που έφευγε από το σχολείο, μπροστά στα μάτια των μαθητών του ολοήμερου, ακριβώς στην κεντρική είσοδο του σχολείου.

Αυτή τη στιγμή ο Διευθυντής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με τραύματα σε όλο του το σώμα, χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Αιτία ένας χθεσινός διαπληκτισμός με οδηγό που πάρκαρε στην είσοδο του σχολείου, εμποδίζοντας την πρόσβαση των μεταφερόμενων μαθητών στο λεωφορείο.

Ακολούθησε μήνυση του οδηγού προς το διευθυντή και εν συνεχεία σήμερα, δύο άγνωστοι συνεχίζοντας τη χθεσινή διαμάχη, τον χτύπησαν μπροστά στα έντρομα μάτια των μαθητών που έκλαιγαν και τσίριζαν.

Οι «τραμπούκοι» δε σεβάστηκαν ούτε τις παιδικές ψυχές που έβλεπαν το διευθυντή τους σε αυτή την κατάσταση να δέρνεται αλύπητα με κλοτσιές και μπουνιές σε όλα τα σημεία του σώματος. Τα παιδιά φώναζαν, "σκοτώνουν το διευθυντή μας".

Το γεγονός το καταγράφει και το «ΤΑΧΑΛΙΑ»
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_221.html

Απίστευτο γεγονός για ασήμαντη αφορμή:
ο θύτης οδηγός, πάρκαρε σαν 'ινδιάνος' το αυτοκίνητό του πάνω στη διάβαση πεζών. Η σχολική τροχονόμος του έκανε παρατήρηση να φύγει επειδή εμπόδιζε την διέλευση των μαθητών. Ο Θύτης οδηγός-'ινδιάνος', αρνήθηκε να μετακινήσει το όχημά του. Γονείς μαζί με τον διευθυντή του σχολείου, μετά από έντονες διαμαρτυρίες τον εξανάγκασαν να μετακινηθεί.

Εκείνος σαν αμετανόητος 'ινδιάνος', πήγε να υποβάλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα επειδή τον απώθησαν.

Όταν πήγε εκεί ο διευθυντής του σχολείου και εξήγησε τι έγινε η μήνυση αποσύρθηκε.

Ο 'ινδιάνος' όμως οδηγός, την άλλη μέρα, πήρε τον αδελφό του και πήγαν στο σχολείο για να 'τιμωρήσουν' τον μάγκα διευθυντή.

Αποτέλεσμα: δυο σπασμένα πλευρά και αιμάτωμα στο πνευμόνι για τον διευθυντή που τη γλύτωσε στο τσάκ, κατατρομαγμένοι μαθητές που υπέστησαν ανεπανόρθωτη ψυχική οδύνη επειδή μπροστά στα μάτια τους ξυλοκοπήθηκε βάναυσα ο δάσκαλός τους και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με την ασφάλεια των σχολείων! Μπορεί να μπαίνει ο καθένας όποτε θέλει μέσα και να δέρνει ΣΗΜΕΡΑ δασκάλους και αύριο ποιος ξέρει...μαθητές;


πηγή:Ρεσάλτο

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα Πράγματα δεν είναι Ωραία Πράγματα Όντως Απαράδεκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού είμαστε ακόμη! Στην περιοχή που εργάζομαι γονέας μπήκε με το καδρόνι στο σχολείο και ξυλοκόπησε διευθυντή, επειδή έκανε επίπληξη στο παιδί του. Δεν έχει σημασία αν ο γονιός ή το παιδί ήταν Ρομά...το θέμα είναι πως πια δεν υπάρχουν όρια σε αυτήν την κοινωνία που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή