Υλικά
100 γρ. ταραμά(λευκό ή ροζ)
5 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί(χωρίς την κόρα)
1 ξερό κρεμμύδι μικρό
100 ml ηλιέλαιο ή καλύτερα αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 λεμόνι (το χυμό)
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε για λίγο,σε μπολ με νερό,τις φέτες του ψωμιού.
Τις στύβουμε πολύ καλά και τις βάζουμε μαζί με το κρεμμύδι και τον
ταραμά στο μπλέντερ.
Χτυπάμε τα υλικά μας για μερικά λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε με λεπτή συνεχή ροή το λάδι και το λεμόνι.
πηγή: Συνταγές από σπίτι
Ήθελα να ερωτησω σχετικα με την ταραμοσαλάτα στις οδηγείες για την εκτελεση δεν γραφεις στο τέλος αν πλένουμε το μιξερ ή οχι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω απάντηση για να ξέρω . Σταύρος
Το κακό με την μαγειρική είναι ότι στο τέλος πρέπει να μαζέψεις την κουζίνα και να πλύνεις όλα τα σκεύη που χρησιμοποίησες! Επειδή όμως αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο αποφεύγουμε στις συνταγές να το υπενθυμίζουμε καθότι υπάρχει ο κίνδυνος να ¨κόψουμε¨ την όρεξη της μαγείρισσας. Και μετά............... οι άντρες μένουν νηστικοί....
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό! Μου Άρεσε το Σχόλιο σου Αγαπητέ Μαλτέζιο προς τον Αγαπητό Σταύρο!
ΑπάντησηΔιαγραφή